temp2

 1. 1
  Vjenčanja

  Sala za vjenčanja najvećeg kapaciteta od 250 sjedećih mjesta nalazi se u zasebnoj luksuznoj i ostakljenoj zgradi koja se nalazi pokraj restorana i glavne zgrade s jedne strane, te romantičnog zelenila i drvoreda voćki s druge strane, u sklopu prostranog imanja Etno Park Zagreb.

  Za vjenčanja s manje uzvanika, na raspolaganju su vam ostale tri sale: „ETNO“ i „ZAGREB“ na prvom katu glavne zgrade, te „PARK“ u prizemlju.

  Bez obzira želite li proslaviti ovaj čaroban događaj uz dašak tradicije ili moderan luksuzan interijer, provedite nezaboravne trenutke na mjestu na kojem se stvaraju najljepše uspomene. Obratite nam se s povjerenjem oko slaganja jelovnika te organiziranja svih ostalih usluga vezanih uz vaše vjenčanje.

  vjencanja

 2. 2
  Krštenja

  Krštenje kao prvi sakrament je poseban je događaj kojim se slavi novo rođenje. Ovaj poseban trenutak proslavite na posebnom mjestu našeg Etno Parka Zagreb. Tom prigodom na raspolaganju su vam sale za najam: ETNOPARK (potražite pod kategorijom „Restoran“) ili ZAGREB.

  Jelovnik možete birati iz naše gotove ponude restorana ili ga kreiramo zasebno po vašim željama i mjerama. Uz bogatu gastro ponudu, prekrasno imanje na kojem dominira zelenilo prirode, voćke i stabla, dječje igralište i privatan parking, te skulpture i obilježja tradicionalnog duha vremena, garantiramo ugodnu atmosferu i dobru zabavu.

  krstenje

  krstenje

 3. 3
  Krizme

  Krizma ili Potvrda kao jedno od sedam svetih sakramenata, događaj je radosti koji se slavi uz obitelj i kuma. Stoga ovaj poseban obiteljski trenutak proslavite na posebnom mjestu našeg Etno Parka Zagreb. Tom prigodom na raspolaganju su vam sale za najam: ETNOPARK (potražite pod kategorijom „Restoran“) ili ZAGREB.

  Jelovnik možete birati iz naše gotove ponude restorana ili ga kreiramo zasebno po vašim željama i mjerama. Uz bogatu gastro ponudu, mnoštvo zabave i bogatu prirodu na ograđenom imanju na kojem se nalazi i veliki privatan parking, imate i mogućnost obilježavanja ovih svečanih trenutaka fotografiranjem uz znamenitosti u našem parku. Garantiramo da će i djeca imati dobru zabavu u sklopu ograđenog dječjeg igrališta kao i cjelokupnog prekrasnog imanja na kojem mogu istraživati i uživati u prirodi.

  krizma

  krizma

 4. 4
  Pričesti

  Pričest kao jedno od sedam svetih sakramenata, obiteljsko je slavlje i poseban dan za vaše dijete ili onoga koji prima sakrament prve pričesti. Ovaj poseban obiteljski trenutak proslavite na posebnom mjestu našeg Etno Parka Zagreb. Tom prigodom na raspolaganju su vam sale za najam: ETNOPARK (potražite pod kategorijom „Restoran“) ili ZAGREB.

  Jelovnik možete birati iz naše gotove ponude restorana ili ga kreiramo zasebno po vašim željama i mjerama. Uz bogatu gastro ponudu, mnoštvo zabave, bogatu prirodu na ograđenom imanju na kojem se nalazi i veliki privatan parking, imate sve za obilježavanje ovih svečanih trenutaka fotografiranjem. Garantiramo da će se i djeca dobro zabaviti na velikoj i ograđenoj livadi u sklopu koje se nalazi dječje igralište. Sve to u vidnom djelokrugu bezbrižnih roditelja.

  pricest

  krstenje

 5. 5
  Rođendani

  Kako bi ovaj trenutak koji se događa samo jednom godišnje u potpunosti mogli posvetiti sebi i svojim voljenima, pri tom uštedjeli vrijeme i energiju na beskonačne poslove pripremanja i pospremanja, dođite kod nas jer kod nas je zabava vrhunska. Za nas nema malih detalja u velikim stvarima kao što je vaš rođendan.

  Pobrinut ćemo se za vrhunski gastro doživljaj, spraviti domaće kolače po kojima smo poznati, a sva ostala ponuda sadržaja našeg Etno Parka Zagreb priča bajkovitu priču kakvu baš vi zaslužujete.

  rodendan

  rodendan

 6. 6
  Domjenci

  Pohvaliti nečiji trud i rad, zahvaliti se ili zajedno proslaviti uspjeh jednako je bitno kao i sam posao. Bilo da želite organizirati poslovne domjenke za zaposlenike i poslovne partnere ili privatne, obiteljske i blagdanske, jednako ćemo šarmirati vas i vaše uzvanike uz gastro specijalitete kuće.

  Tom prigodom na raspolaganju su vam sale za najam: ETNOPARK (potražite pod kategorijom „Restoran“) i ZAGREB, te sala za VJENČANJA s većim kapacitetom sjedećih mjesta te podijem za ples. Moguće je organizirati i ostali popratni sadržaj, poput žive muzike, dekora, cvijeća i ostalog.

  domjenak

  domjenak

 7. 7
  Promocije

  Promocija je vrlo često namijenjena ciljanoj skupini ljudi, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom događaju. Jednako je važna kao i možda neka veća obljetnica ili domjenak, jer posvećujući pažnju svim segmentima u našem životu ili poslovanju, posvećujemo vrijeme ostvarivanju vlastite sreće, uspjeha i zadovoljstva. Nema malih detalja u velikim stvarima.

  Pomno ćemo se posvetiti svim detaljima u organiziranju vaše promocije, od interijera sala za promocije „ETNO“, „ZAGREB“ ili „PARK“ (koju možete pronaći pod kategorijom „Restoran“), opuštene i mirne atmosfere unutar zelene oaze nadomak centra Zagreba, s neizostavnim popratnim gastro užicima i velikim parkingom. Za nas su svi detalji bitni, a zadovoljstvo vas, vaših partnera i zaposlenika je i naše zadovoljstvo.

  rodjendan

 8. 8
  Godišnjice

  Volimo obilježavanje godišnjica mature, braka ili bilo kojeg drugog vama bitnog datuma jer oni su putokaz života i slavljenje trenutaka. A svaki trenutak je neizmjerno bogatstvo. Stoga za nas nema malih detalja u velikim stvarima kao što su vaše godišnjice.

  Pobrinut ćemo se za vrhunski gastro doživljaj, spraviti domaće kolače po kojima smo poznati, a sva ostala ponuda sadržaja našeg Etno Parka Zagreb priča bajkovitu priču kakvu baš vi zaslužujete, iz godine u godinu.

 9. 9
  Obljetnice

  Volimo obilježavanje obljetnica jer oni su putokaz života i slavljenje trenutaka. A svaki trenutak je neizmjerno bogatstvo. Stoga za nas nema malih detalja u velikim stvarima kao što su vaše obljetnice, bilo da obilježavate svoju vezu, slavite Valentinovo ili neku posebnu prigodu.

  Pobrinut ćemo se za vrhunski gastro doživljaj, spraviti domaće kolače po kojima smo poznati, a sva ostala ponuda sadržaja našeg Etno Parka Zagreb priča bajkovitu priču kakvu baš vi zaslužujete da obilježite.

  igraliste

 10. 10
  Poslovni ručak

  Dopustite neka atraktivna lokacija, ugodan ambijent i vrhunska usluga govore o vama pred vašim poslovnim partnerima. Omogućite sebi i svojim gostima vrhunski doživljaj u opuštenoj privatnoj atmosferi našeg restorana te bogatoj kuhinji tipičnih hrvatskih, autohtonih turopoljskih ili međunarodnih jela.

  Sigurno znate da opuštanje itekako može voditi k uspjehu, stoga, prepustite se u naše sigurne ruke na putu stvaranja tog uspjeha. Besplatan privatan parking i blizina centra grada Zagreba (11 km) dodatan su bonus.